Gratis Spil

Stjæle som en tyv

Spillet om eventyr

Stjæle som en tyv

Stjæle som en tyv Bedømmelse: 8/10

Stjæle som en tyv spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har en kæreste, der ønsker dyre ting. At gifte sig med hende, at du nødt til at købe smykker, biler og dyre ting. Brug for penge vi ikke har, så du er nødt til at stjæle for at få penge. Du er nødt til at stjæle hele byen. Log ind huse og indsamle penge på gaden. Du er nødt til at undvige politiet, som overvåger sikkerheden i byen. Undslippe politiet bilen til næste afsnit for at fortsætte stjæle. Købe på hvert skærmbillede, hvad din kæreste beder dig om at gifte sig med hende i slutningen af spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5769 gange online. Ranking 3570 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5769 gange
Stjæle som en tyv

Du er nødt til at være en virksomhed for at stjæle tyv citywide. Husene er lukket, men du kan åbne dørene til at bære værdigenstande inde. Gå på gaderne på udkig efter penge og smykker for at få. Politifolk patruljere i gaderne på udkig efter tyve. Du er nødt til at være hurtig og snigende, at agenter ikke bliver fanget. Når du har plyndret et kvarter, tage din bil til at gå til det næste område. Ved afslutningen af ​​hver skærm adgang til shopping-området til at gå få de ting, som din kæreste ønsker at have, ligesom luksusbiler eller smykker.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Stjæle som en tyv til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Stjæle som en tyv. Og husk det er et gratis spil kaldet Stjæle som en tyv, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Stjæle som en tyv er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Stjæle som en tyv, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Stjæle som en tyv
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.