Gratis Spil

Super Eventyr om Giraf

Spillet om eventyr

Super eventyr om giraf

Super Eventyr om Giraf Bedømmelse: 7/10

Super eventyr om giraf spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil er en yndig gratis på linie spil blande platform spil med RPG spil for at gøre plads til dette eventyr spil fuld af sjov. Vil nødt til at flytte karakter gennem de niveauer, bekæmpelse af monstre og bruge dine evner til at avancere. Kontrollerne er WASD og piletasterne, og du vil bevæge sig og bruge dine evner, hhv. Gå ikke glip af dette spil, at du vil kunne lide det og bruge det sjovt at spille.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8250 gange online. Ranking 2466 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 222 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8250 gange
Super Eventyr om Giraf

I platform spil er dybest set at hoppe fra platform til platform til at fremme i niveau, men dette spil er indarbejdet RPG elementer såsom færdigheder, forbrugsvarer, forskellige våben og andre rejsende.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Super Eventyr om Giraf til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Super Eventyr om Giraf. Og husk det er et gratis spil kaldet Super Eventyr om Giraf, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Super Eventyr om Giraf er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Super Eventyr om Giraf, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Super Eventyr om Giraf
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
76536
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
63958
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
42245
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.