Gratis Spil

Tårn af Kanthor

Spillet om eventyr

Tårn af kanthor

Tårn af Kanthor Bedømmelse: 9/10

Tårn af kanthor spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Tårn af Kanthor er et eventyr spil, hvor du skal rulle gennem hvert rum i et tårn for at nå slutningen. I hvert af de rum vil have en tur rundt om forhindringer for at komme til den anden dør, se flagermusene jagte dig, skyde dig tryllekunstnere og andre beviser, der vil gøre tingene vanskelige. Flyt: Piletasterne Springe: X Angreb: C Skyde: V Pause / Opgraderinger: P Mute: M

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7457 gange online. Ranking 3085 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 9.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Bedømmelse baseret på 8 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7457 gange
Tårn af Kanthor

Tårn af Kanthor er et vanedannende eventyr spil, hvor du skal overvinde forskellige rum med forskellige forhindringer, som du skal hoppe og undvige. Klassisk spil sjovt at spille på din computer. Klatre til toppen af tårnet rum for rum og ikke lade fjender fange dig.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tårn af Kanthor til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Tårn af Kanthor. Og husk det er et gratis spil kaldet Tårn af Kanthor, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Tårn af Kanthor er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tårn af Kanthor, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tårn af Kanthor
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.