Gratis Spil

Udforsk Slottet

Spillet om eventyr

Udforsk slottet

Udforsk Slottet Bedømmelse: 7/10

Udforsk slottet spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Engang boede i byen Ichbindubistburg Eine Bueskytten og Kleine Bombemanden, en søster og en bror. En dag besluttede de at modregne at lede efter bedre held i fjerne lande. Har de nogen plan? Selvfølgelig ikke! Og nu du er til at finde ud af hvordan man uventet sådan en uplanlagt tur kan gå! Brug piletasterne til at flytte din karakter, og være opmærksom på de tutorials du finder på den måde, fordi du vil lære ting som dobbelt hop, som presser springet igen i toppen af ​​et spring at gå endnu højere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7799 gange online. Ranking 2939 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 26 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7799 gange
Udforsk Slottet

Dette er en historie om to heldige slyngler, hvis navne er Eine (en pige) og Kleine (en dreng), som modregne for en tur der ikke har nogen særlige planer. Og det skete, så de mødte en masse eventyr på deres vej.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Udforsk Slottet til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Udforsk Slottet. Og husk det er et gratis spil kaldet Udforsk Slottet, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Udforsk Slottet er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Udforsk Slottet, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Udforsk Slottet
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.