Gratis Spil

Unddragelse Fælder

Spillet om eventyr

Unddragelse fælder

Unddragelse Fælder Bedømmelse: 3/10

Unddragelse fælder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne sjove og vanedannende blitz spil du er en ninja lærling, der har til at rejse en labyrint at indsamle alle de stjerner og samtidig undgå de fælder, som du vil vokse frem. Saml stjerner, mens underbudsrabatter spyd, muskatblomme og hoppe over gruber. Når du kommer til det punkt, du kan fortsætte uden opbakning forsikring, hvis du dør. Og glem ikke din mester ninja holder vagt over dig. Gameplay: Brug mellemrumstasten til at skifte fra stjerne til stjerne, og at springe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7272 gange online. Ranking 3192 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 4 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7272 gange
Unddragelse Fælder

Færdighed spil, hvor du skal køre en labyrint tests over at sætte dig så godt hoppe, unddragelse spikes muskatblomme eller spyd. Hver skærm er sværere end den foregående, men spillet er simpelt at spille og for alle målgrupper.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Unddragelse Fælder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Unddragelse Fælder. Og husk det er et gratis spil kaldet Unddragelse Fælder, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Unddragelse Fælder er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Unddragelse Fælder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Unddragelse Fælder
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77956
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65333
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43613
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.