Gratis Spil

Vampyr

Spillet om eventyr

Vampyr

Vampyr Bedømmelse: 8/10

Vampyr spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en vampyr, der skal fodre på menneskers blod. Vampyrer har en række beføjelser, der skal anvendes til mennesker ikke bliver fanget og drikke deres blod. Du kan flyve som en flagermus fra et sted til et andet eller bruge mentale kræfter. Du er nødt til at undvige de kors og hvidløg, som gør ondt dig. En sjov eventyr liv som en vampyr.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5963 gange online. Ranking 3576 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 8.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Bedømmelse baseret på 10 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5963 gange
Vampyr

En vampyr spil, hvor du nødt til at lære at være en af ​​dem. Du har alle de magiske kræfter, og er nødt til at lære at bruge dem til at spise menneske. Rammer kvinder i søvne til at drikke deres blod. Du er nødt til at undgå de ting, som gør ondt dig som kors og hvidløg. Spil som en vampyr i denne sjove eventyr for alle aldre.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Vampyr til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Eventyr flash spil kaldet Vampyr. Og husk det er et gratis spil kaldet Vampyr, og det er forbundet med Eventyr. Vores nye spil Vampyr er et af de bedste spil i Eventyr kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Vampyr, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Vampyr
TILBAGE

Eventyr mest spillede spil

Sköldpaddix SPILLE ►

Sköldpaddix

6
6 af 10 - 13398 stemmer
Spillet
77753
gange

Sköldpaddix inte visste vad som skulle hända när han försökte gjutning en kraftfull stava utan tillsyn av sin lärare. När han förlorade kontrollen över det magiska och det förstörde en amulett som upprätthålls fred och harmoni i hans värld, han trodde att det värsta hade hänt. Sedan han lärt mörka krafterna hade invaderat fem öar och kidnappade alla de unga sköldpaddor från School of Magic! Bestämd att ställa saker och ting rätt, modigt och berömvärt Sköldpaddix anges ...

Bowja, den Ninja 2 SPILLE ►

Bowja, den ninja 2

6
6 af 10 - 10888 stemmer
Spillet
65147
gange

Bowja de Ninja er tilbage! Denne gang han er på en mission til at gribe de onde planer Abura (alias BIGMAN). Brug musen til at klikke på objekter og steder på skærmen for at fremskridt gennem spillet. Når din markør er en hvid pil ikon så du er fri til at gøre en bevægelse. Når din markør er et roterende røde pil, så er du nødt til at vente. Når din markør er en hånd-ikonet kan du klikke på den genstand eller sted, du peger på.

Ramayana SPILLE ►

Ramayana

6
6 af 10 - 4460 stemmer
Spillet
43423
gange

Dette spil er baseret på den episke Ramayana, hvor kongen Rama forsøger at bringe sin kone tilbage, da hun blev kidnappet af hendes bror Ravana. Rama skal indsamle tre ashtras (våben) til at dræbe Ravana og få hans hustru Sita tilbage. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte, den plads, bar for at hoppe og-tasten nede for at skyde.