Gratis Spil

Farve Ekstrem 3

Spillet om færdighed

Farve ekstrem 3

Farve Ekstrem 3 Bedømmelse: 5/10

Farve ekstrem 3 spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I verden af farveekstrem vil du få en chance til prøve dit syn og farvesans. Fart er også vigtig i dette spil. Instrukser: vil være du gammel hvilken farve du har brug for at finde i hvert niveau. Find den form i denne farve og klik på det.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8909 gange online. Ranking 1849 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 650 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8909 gange
Farve Ekstrem 3

Farve, spil, pustspile, forme, hastighed,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Farve Ekstrem 3 til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Færdighed flash spil kaldet Farve Ekstrem 3. Og husk det er et gratis spil kaldet Farve Ekstrem 3, og det er forbundet med Færdighed. Vores nye spil Farve Ekstrem 3 er et af de bedste spil i Færdighed kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Farve Ekstrem 3, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Farve Ekstrem 3
TILBAGE

Færdighed mest spillede spil

Ædelsten SPILLE ►

Ædelsten

4
4 af 10 - 7048 stemmer
Spillet
79266
gange

ødelægge ædelstene ved at skabe linjer med 3 eller flere juveler af samme art. Du kan flytte dem ved at bruge musen til at klikke og swap tilstødende ædelstene.

Tårn af hjemmet af is SPILLE ►

Tårn af hjemmet af is

4
4 af 10 - 5540 stemmer
Spillet
46537
gange

Du er nødt til at bygge det højeste tårn hjemmet af is i verden. Anders og du er nødt til at droppe en skefuld is på keglen nedenfor. Vanskeligheden er stigen, hvor du bevæger dig lige over wafer. Vær forsigtig, hvis du mister alt for mange bolde, taber spillet. Du er nødt til at droppe en bold nøjagtigt på den sidste, som falder på denne for at bo på toppen. Jo højere tårnet er du tjene flere point. Vis dine evner og forregner de faldende kugler.

Klik på Det SPILLE ►

Klik på det

6
6 af 10 - 1958 stemmer
Spillet
36515
gange

mus udslåning handling! Klik for høj score. Instruktioner: Klik så hurtigt som du kan. håndteringshåndtag de powerups at give dig mere tid. Har du klikke magt?