Gratis Spil

Tunnel Klassiske 3D

Spillet om færdighed

Tunnel klassiske 3d

Tunnel Klassiske 3D Bedømmelse: 7/10

Tunnel klassiske 3d spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linje 3D-spil handler om at flyve et missil mod vanvittige hastigheder gennem en tunnel system. Dit mål er at undgå nedbrud og gøre det til slutningen af ​​hver etape. Flyver gennem hullerne i de roterende hindringer for at overleve. Placeringen af ​​din mus er placeringen af ​​missiler i tunnelen. Bevæge musen bevæger missil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5918 gange online. Ranking 3477 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5918 gange
Tunnel Klassiske 3D

Dette er en opgraderet version af den populære missil spil. Nu kan du se din score og konkurrere mod andre mennesker at få på verdensplan høj score bord.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tunnel Klassiske 3D til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Færdighed flash spil kaldet Tunnel Klassiske 3D. Og husk det er et gratis spil kaldet Tunnel Klassiske 3D, og det er forbundet med Færdighed. Vores nye spil Tunnel Klassiske 3D er et af de bedste spil i Færdighed kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tunnel Klassiske 3D, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tunnel Klassiske 3D
TILBAGE

Færdighed mest spillede spil

Ædelsten SPILLE ►

Ædelsten

4
4 af 10 - 7048 stemmer
Spillet
79800
gange

ødelægge ædelstene ved at skabe linjer med 3 eller flere juveler af samme art. Du kan flytte dem ved at bruge musen til at klikke og swap tilstødende ædelstene.

Tårn af hjemmet af is SPILLE ►

Tårn af hjemmet af is

4
4 af 10 - 5540 stemmer
Spillet
47074
gange

Du er nødt til at bygge det højeste tårn hjemmet af is i verden. Anders og du er nødt til at droppe en skefuld is på keglen nedenfor. Vanskeligheden er stigen, hvor du bevæger dig lige over wafer. Vær forsigtig, hvis du mister alt for mange bolde, taber spillet. Du er nødt til at droppe en bold nøjagtigt på den sidste, som falder på denne for at bo på toppen. Jo højere tårnet er du tjene flere point. Vis dine evner og forregner de faldende kugler.

Klik på Det SPILLE ►

Klik på det

6
6 af 10 - 1958 stemmer
Spillet
37104
gange

mus udslåning handling! Klik for høj score. Instruktioner: Klik så hurtigt som du kan. håndteringshåndtag de powerups at give dig mere tid. Har du klikke magt?