Gratis Spil

Vrede Fugle

Spillet om færdighed

Vrede fugle

Vrede Fugle Bedømmelse: 6/10

Vrede fugle spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis på linie spil er en blitz udgave af en af ​​de mest berømte mobile spil i verden, på grund af sin enkelhed. Tag kontrol over en flok virkelig vrede fugle, placere dem på en kæmpe slangebøsse og kaste dem mod alle de svin på dette niveau for at stjæle æggene. Giv dem hvad de fortjener!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9753 gange online. Ranking 2108 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 436 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9753 gange
Vrede Fugle

Vrede fugle er en strategi, puslespil spil udviklet af finske computer spiludvikler Rovio Mobile. Siden sin løsladelse, har over 12 millioner eksemplarer af spillet er købt kun fra Apples App Store. Ikke at nævne Android Market, Google spille. Det er blevet rost for dens vellykkede kombination af vanedannende gameplay, komisk stil, og lav pris.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Vrede Fugle til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Færdighed flash spil kaldet Vrede Fugle. Og husk det er et gratis spil kaldet Vrede Fugle, og det er forbundet med Færdighed. Vores nye spil Vrede Fugle er et af de bedste spil i Færdighed kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Vrede Fugle, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Vrede Fugle
TILBAGE

Færdighed mest spillede spil

Ædelsten SPILLE ►

Ædelsten

4
4 af 10 - 7048 stemmer
Spillet
80217
gange

ødelægge ædelstene ved at skabe linjer med 3 eller flere juveler af samme art. Du kan flytte dem ved at bruge musen til at klikke og swap tilstødende ædelstene.

Tårn af hjemmet af is SPILLE ►

Tårn af hjemmet af is

4
4 af 10 - 5540 stemmer
Spillet
47554
gange

Du er nødt til at bygge det højeste tårn hjemmet af is i verden. Anders og du er nødt til at droppe en skefuld is på keglen nedenfor. Vanskeligheden er stigen, hvor du bevæger dig lige over wafer. Vær forsigtig, hvis du mister alt for mange bolde, taber spillet. Du er nødt til at droppe en bold nøjagtigt på den sidste, som falder på denne for at bo på toppen. Jo højere tårnet er du tjene flere point. Vis dine evner og forregner de faldende kugler.

Klik på Det SPILLE ►

Klik på det

6
6 af 10 - 1960 stemmer
Spillet
37580
gange

mus udslåning handling! Klik for høj score. Instruktioner: Klik så hurtigt som du kan. håndteringshåndtag de powerups at give dig mere tid. Har du klikke magt?