Gratis Spil

Finde forskelle

Spil finde forskelle spil

Finde forskelle Spil

Finde forskelle spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Finde forskelle gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales finde forskelle spil

Finde forskellene mellem billederne (vanskelig niveau)

 finde forskellene mellem billederne (vanskelig niveau) spil SPILLE ►

Klassisk aktivitet for at finde forskellen mellem to billeder, der ser ens, men for de mere vanskelige version, som koster en masse at finde forskellene. I dette spil, er du nødt til at finde forskellene mellem de to billeder er meget ens. Du får fem point, hvis du finde forskellen og taber fem point, hvis du fejler. En scene af en pige i et land ... Læs mere

Finde forskelle gratis spil at spille gratis i danske og finde forskelle gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Finde forskelle online spil

Nyt i finde forskelle

Finde forskelle

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil til at lede efter forskelle mellem to billeder eller billeder, der ser ens, men de har skjulte små fejl. Spil af ser. Den vil foreslå to billeder, som kan være af ethvert emne, og du nødt til at finde, hvad der er forskellige mellem et billede og en anden. Du skal være en observant person. Spil uden tid og tid. Spil for forskellene mellem identiske billeder. Du er nødt til at se på alle detaljer af de billeder, som ofte er små ting eller små ting, som kun vises i ét billede, men ikke i den anden. Subtile ændringer mellem to billeder, der skal findes med detaljerede observation. Finde forskelle spil for børn. Børnene elsker disse spil, og der er flere, der er tilpasset til dem, med scener, der er til din smag, og med besvær tilpasset de mindste af huset.

finde forskelle Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis finde forskelle flash spil. Denne kategori er forbundet med spil til at lede efter forskelle mellem to billeder. aktiviteter de foreslår to billeder eller to billeder er identiske. billeder, der er ens. men de har et par forskelle. du er nødt til at se nøje på begge scener for at søge efter emner, der varierer fra den ene til den anden. ser spil, hvor du nødt til at se de scener, til at komme op med forskellige ting der er mellem dem. observation og forskning aktiviteter i små detaljer. hvis du er en opmærksom person, du vil kunne lide denne samling af test, du skal overvinde. at se nøje og finde forskelle.. Her finder du finde forskelle gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny finde forskelle spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. finde forskelle daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.