Gratis Spil

Fodboldhold

Spillet om fodbold

Fodboldhold

Fodboldhold Bedømmelse: 5/10

Fodboldhold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette vanedannende spil, er du en spiller, der står over for den modstandernes forsvar. Prøv at score nok til at gå videre til næste runde. Du skal bruge musen til at flytte din afspiller og skyde. Du er nødt til at flytte fodboldspiller med musen for at placere den i den bedste vej til at få mål. Når du placerer musen klik for at skyde bolden i mål. Fodboldspillere på det modsatte hold køre til dig at tage din bold og vil front for at stoppe lanceringen. Du er nødt til at være meget hurtig til at score mål.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 23699 gange online. Ranking 774 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2084 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 23699 gange
Fodboldhold

Spille fodbold liga med dette fodbold spil, hvor du er en spiller, der har nået det område det modsatte hold. Du er nødt til at sigte bolden og skyde på mål for målmanden stopper bolden ikke scorer mange mål. Du er nødt til at være hurtig, så de andre holds forsvar ikke stopper dit skød og være i stand til at sætte nok mål at gå videre til næste runde af spillet. Det er et svært spil at modstridende spillere løber hurtigt og højt opfange bolden. Hvis du kan lide sport dette er dit spil, vil du tilbringe tid på at lære og spille til at kaste bolden mod modstandernes mål.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fodboldhold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Fodbold flash spil kaldet Fodboldhold. Og husk det er et gratis spil kaldet Fodboldhold, og det er forbundet med Fodbold. Vores nye spil Fodboldhold er et af de bedste spil i Fodbold kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fodboldhold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fodboldhold
TILBAGE

Fodbold mest spillede spil

Super Straf SPILLE ►

Super straf

6
6 af 10 - 12124 stemmer
Spillet
88732
gange

Super Strak Gratis Flash Spil. Kan du tage et nationalt fodboldhold hele vejen igennem til den endelige? Bend fri spark over og omkring muren for at slå de andre hold! Kan du bøje det gerne Beckham? Test din smarte fri kick færdigheder i dette online spil. forsøge at score den perfekte frispark ved fastsættelsen af spin, højde, magt, nøjagtighed, retning og meget mere! Brug musen til at lave din spark, men forsøger ikke at gå glip af, eller har du for at starte fra begyndelsen i denne f ...

Bordfodbold SPILLE ►

Bordfodbold

7
7 af 10 - 8196 stemmer
Spillet
66884
gange

I dette spil kan du spille bordfodbold, bordfodbold spil. For at starte du nødt til at vælge mellem tre forskellige felttyper: græs, strand og is. Og du kan også vælge at spille alene eller i multiplayer mode. Instruktioner: 1 player mode - Brug op-og ned-pilene til at flytte dit udstyr i den ønskede retning, 2 player mode - Udfordr dine venner i multiplayer mode. Udnyt pil op og ned for spiller 1 og W og S til player 2. Flyt dine spillere og score mål på det modsatte hold. Et interaktiv ...

Spark Sanktioner SPILLE ►

Spark sanktioner

4
4 af 10 - 3350 stemmer
Spillet
38112
gange

I dette spil, er du i en VM, og du er nødt til at vælge en berømt fodboldspiller. Når du vælger den spiller fodbold, du har at sparke straf de rivaliserende hold og forsvare de sanktioner, der er sparket af de rivaliserende hold. At gnist straf og forsvarer straf, du bruger musen.