Gratis Spil

Nedbryde Karikaturer af Personer

Spillet om fodbold

Nedbryde karikaturer af personer

Nedbryde Karikaturer af Personer Bedømmelse: 6/10

Nedbryde karikaturer af personer spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil har du til at nedbryde karikaturer af personer til Résultat mål. Du har ti muligheder. Først skal du have til at beregne retning af kick af musen, og du puls venstre knap mus, når du har retningen af kick. Efter, du beregne den kraft af spark på samme måde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9227 gange online. Ranking 1996 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 336 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9227 gange
Nedbryde Karikaturer af Personer

Résultat mål, karikaturer af personer, spark,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Nedbryde Karikaturer af Personer til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Fodbold flash spil kaldet Nedbryde Karikaturer af Personer. Og husk det er et gratis spil kaldet Nedbryde Karikaturer af Personer, og det er forbundet med Fodbold. Vores nye spil Nedbryde Karikaturer af Personer er et af de bedste spil i Fodbold kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Nedbryde Karikaturer af Personer, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Nedbryde Karikaturer af Personer
TILBAGE

Fodbold mest spillede spil

Super Straf SPILLE ►

Super straf

6
6 af 10 - 12124 stemmer
Spillet
88732
gange

Super Strak Gratis Flash Spil. Kan du tage et nationalt fodboldhold hele vejen igennem til den endelige? Bend fri spark over og omkring muren for at slå de andre hold! Kan du bøje det gerne Beckham? Test din smarte fri kick færdigheder i dette online spil. forsøge at score den perfekte frispark ved fastsættelsen af spin, højde, magt, nøjagtighed, retning og meget mere! Brug musen til at lave din spark, men forsøger ikke at gå glip af, eller har du for at starte fra begyndelsen i denne f ...

Bordfodbold SPILLE ►

Bordfodbold

7
7 af 10 - 8196 stemmer
Spillet
66884
gange

I dette spil kan du spille bordfodbold, bordfodbold spil. For at starte du nødt til at vælge mellem tre forskellige felttyper: græs, strand og is. Og du kan også vælge at spille alene eller i multiplayer mode. Instruktioner: 1 player mode - Brug op-og ned-pilene til at flytte dit udstyr i den ønskede retning, 2 player mode - Udfordr dine venner i multiplayer mode. Udnyt pil op og ned for spiller 1 og W og S til player 2. Flyt dine spillere og score mål på det modsatte hold. Et interaktiv ...

Spark Sanktioner SPILLE ►

Spark sanktioner

4
4 af 10 - 3350 stemmer
Spillet
38112
gange

I dette spil, er du i en VM, og du er nødt til at vælge en berømt fodboldspiller. Når du vælger den spiller fodbold, du har at sparke straf de rivaliserende hold og forsvare de sanktioner, der er sparket af de rivaliserende hold. At gnist straf og forsvarer straf, du bruger musen.