Gratis Spil

Skyde på Mål

Spillet om fodbold

Skyde på mål

Skyde på Mål Bedømmelse: 6/10

Skyde på mål spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, har du ti forsøg til at score et mål. At forsøge at score et mål, er du nødt til at beregne bane og styrken af skud, klikke med musen. Først vil du se en spotlight på dig angiver retningen af skud. Fokus flyttes fra side til side, klik med musen for at stoppe. I denne retning vil skubbe fodbold, når du skyder. Den forkerte pointer, der bevæger sig op og ned. Han påpeger, hvor svært det er at kaste bolden, når du klikker og bøje at sparke bolden par. Tror du, du kommer til at gøre et mål? Det er ikke let.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 17596 gange online. Ranking 1107 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 610 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 17596 gange
Skyde på Mål

Score mål er en meget vanskelig opgave for spillerne. Du er nødt til at være meget klar over bane af et skud. Du er nødt til at måle, som skal være den kraft af et skud, så bolden mellem målet og ikke kommer ud. Du er nødt til at huske på, før du trækker, som er vindkraft, ikke at aflede bolden ud af stien. Du har en indikator på den højre side af skærmen, der angiver retningen og vindhastigheden. Det er nyttigt at markere retningen og styrken af ​​skud. Det er ikke let at score et mål. Hvor mange er i stand til at få?

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Skyde på Mål til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Fodbold flash spil kaldet Skyde på Mål. Og husk det er et gratis spil kaldet Skyde på Mål, og det er forbundet med Fodbold. Vores nye spil Skyde på Mål er et af de bedste spil i Fodbold kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Skyde på Mål, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Skyde på Mål
TILBAGE

Fodbold mest spillede spil

Super Straf SPILLE ►

Super straf

6
6 af 10 - 12124 stemmer
Spillet
88732
gange

Super Strak Gratis Flash Spil. Kan du tage et nationalt fodboldhold hele vejen igennem til den endelige? Bend fri spark over og omkring muren for at slå de andre hold! Kan du bøje det gerne Beckham? Test din smarte fri kick færdigheder i dette online spil. forsøge at score den perfekte frispark ved fastsættelsen af spin, højde, magt, nøjagtighed, retning og meget mere! Brug musen til at lave din spark, men forsøger ikke at gå glip af, eller har du for at starte fra begyndelsen i denne f ...

Bordfodbold SPILLE ►

Bordfodbold

7
7 af 10 - 8196 stemmer
Spillet
66884
gange

I dette spil kan du spille bordfodbold, bordfodbold spil. For at starte du nødt til at vælge mellem tre forskellige felttyper: græs, strand og is. Og du kan også vælge at spille alene eller i multiplayer mode. Instruktioner: 1 player mode - Brug op-og ned-pilene til at flytte dit udstyr i den ønskede retning, 2 player mode - Udfordr dine venner i multiplayer mode. Udnyt pil op og ned for spiller 1 og W og S til player 2. Flyt dine spillere og score mål på det modsatte hold. Et interaktiv ...

Spark Sanktioner SPILLE ►

Spark sanktioner

4
4 af 10 - 3350 stemmer
Spillet
38112
gange

I dette spil, er du i en VM, og du er nødt til at vælge en berømt fodboldspiller. Når du vælger den spiller fodbold, du har at sparke straf de rivaliserende hold og forsvare de sanktioner, der er sparket af de rivaliserende hold. At gnist straf og forsvarer straf, du bruger musen.