Gratis Spil

Frugt og Bugs

Spillet om baby for børn

Frugt og bugs

Frugt og Bugs Bedømmelse: 3/10

Frugt og bugs spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spil, har du til at vejlede de farvede mariehøns til den endelige grenen, der har en frugt, der matcher deres farve. Hastigheden af ​​spillet vil stige, efterhånden som du forhånd. Score point så hurtigt du kan. At spille, skal du klikke på pilene for at ændre den rute, mariehøns skal tage for at nå deres matchende farvede frugt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 47192 gange online. Ranking 354 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 3254 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 47192 gange
Frugt og Bugs

Mariehøns er faktisk en familie af biller, som normalt gul, orange eller skarlagen med små sorte pletter på deres fløj dækker, med sorte ben, hoved og antenner.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Frugt og Bugs til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Frugt og Bugs. Og husk det er et gratis spil kaldet Frugt og Bugs, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Frugt og Bugs er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Frugt og Bugs, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Frugt og Bugs
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117449
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108911
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
82086
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...