Gratis Spil

Huske Lyden

Spillet om baby for børn

Huske lyden

Huske Lyden Bedømmelse: 5/10

Huske lyden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Visuel hukommelse spil for børn. Du er nødt til at følge den brummer sekvens og gentage det. Brug din hukommelse til at huske rækkefølgen af brummer. Instruktioner: Brug venstre knap på musen til at gøre Buzz til din pelsklædt venner.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 18077 gange online. Ranking 1002 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 766 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 18077 gange
Huske Lyden

huske, hukommelse, sekvens, pelsklædt, lyd, didaktiske, visuel hukommelse,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Huske Lyden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Huske Lyden. Og husk det er et gratis spil kaldet Huske Lyden, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Huske Lyden er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Huske Lyden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Huske Lyden
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117261
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108706
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
81879
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...