Gratis Spil

Gøre ord med bogstaver

Spillet om baby for børn

Gøre ord med bogstaver

Gøre ord med bogstaver Bedømmelse: 5/10

Gøre ord med bogstaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 117260 gange online. Ranking 92 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 16146 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 117260 gange
Gøre ord med bogstaver

Spil at øve engelsk. Denne aktivitet vil blive brugt til at øve dit niveau med dette sprog. Du er nødt til at bruge de breve, vi leverer til skabe alle mulige engelske ord. Sæt alle i orden, og tryk på knappen for at kontrollere kombination. Se om du har ret, og du vil være i stand til at begynde at oprette en anden mulig ord. En pædagogisk spil meget interessant. Det er også meget sjovt og vanedannende. Når du er begyndt at lege med ordbogen vil du ikke være i stand til at holde op med at placere bogstaverne efter hinanden for at skabe kombinationer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Gøre ord med bogstaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Gøre ord med bogstaver. Og husk det er et gratis spil kaldet Gøre ord med bogstaver, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Gøre ord med bogstaver er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Gøre ord med bogstaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Gøre ord med bogstaver
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108702
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
81878
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...

Farvelægning SPILLE ►

Farvelægning

5
5 af 10 - 9352 stemmer
Spillet
54491
gange

kanin maleri spillet. Instruktioner: Klik og træk for at vælge dine malerpensel og male billedet farve.