Gratis Spil

Flyve i en Kasse

Spillet om baby for børn

Flyve i en kasse

Flyve i en Kasse Bedømmelse: 6/10

Flyve i en kasse spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hovedpersonen i denne gratis på linje spil springer fra toppen af ​​en rampe med sin kasse og en plastikpose, som han bruger som en faldskærm. Du skal forsøge at komme så langt som muligt, og så vil du tjene point og penge til at købe opgraderinger, som hjelme, nye faldskærme og yderligere elementer, som vil hjælpe dig med at få længere i din hopper. Du kan også sende din score.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9602 gange online. Ranking 2439 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 140 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9602 gange
Flyve i en Kasse

Omgang flyver på en kasse. Jumping fra et træ platform, har drengen at hoppe så langt som han dåser, og jord med en plasticpose som en faldskærm. Når vi er lidt, noget var nyttigt at spille, hvis vi sætter vores sind til det.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Flyve i en Kasse til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Flyve i en Kasse. Og husk det er et gratis spil kaldet Flyve i en Kasse, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Flyve i en Kasse er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Flyve i en Kasse, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Flyve i en Kasse
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117245
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108690
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
81861
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...