Gratis Spil

Male løver med farver

Spillet om baby for børn

Male løver med farver

Male løver med farver Bedømmelse: 3/10

Male løver med farver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Sæt af farverige maling et vildt dyr. I denne pædagogiske spil kan du male med farve løven, kongen af ​​junglen. Vælg farver med pensel og klik på løven, du ønsker at tone farve, at hele området skal males den farve. Instruktioner: Brug musen til at farve billedet med børsten. Bare klik på farve og derefter på løven. Du kan male med alle de farver, du ønsker. Kan du male realistisk, som de virkelig er, og så på en kreativ måde, med alle de farver, du ønsker.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37493 gange online. Ranking 487 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 2810 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37493 gange
Male løver med farver

Løven er kongen af ​​junglen, det dyr, der er på toppen af ​​pyramiden i fødekæden. I denne farve spil, du har en løve til at male med alle de farver, som du kan udtrykke din kreativitet. Du kan bruge din fantasi og forsøge at være realistisk, og at det endelige resultat til at ligne den ægte vare. Har du en god palet af toner til at bruge. Med børsten får male paletten, og klik på et område af dyr til fuld farve. Lions er en favorit dyr af børn, til film og dokumentarfilm. Sikker på at du nyder børnene med dette spil, der vil give dem mulighed for at udvikle deres kapacitet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Male løver med farver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Male løver med farver. Og husk det er et gratis spil kaldet Male løver med farver, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Male løver med farver er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Male løver med farver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Male løver med farver
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117436
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108900
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
82074
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...