Gratis Spil

Sæt dyr parvis

Spillet om baby for børn

Sæt dyr parvis

Sæt dyr parvis Bedømmelse: 7/10

Sæt dyr parvis spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Børn spil, hvor du skal klikke på to kort med det samme dyr og er ved siden af ​​hinanden. Hvis der er et hul kan også. Kan ikke klikke, hvis du er i diagonal. Målet er, at alle kort er væk. Som du går at fjerne og åbne flere mellemrum mellem dem kan du nå, der ikke er sammen, men tæt på. Hvad kan du ikke tro linjen er gennem et brev, skal være ved siden af ​​eller gennem luften. En enkel og vanedannende spil til børnene.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9965 gange online. Ranking 3203 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 18 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9965 gange
Sæt dyr parvis

Spil klikke kort med det samme dyr i par. Du er nødt til at være forsigtig, fordi der er nogle, der er at aflede din opmærksomhed. De har den samme farve og andre lignende måde. Du er nødt til at være meget hurtig med musen. Du er nødt til at se langt i tegningerne, så du kan fjerne alle kortene så hurtigt som muligt. Sjove dyr, som børn vil kunne lide. Det er en nem aktivitet, der tjener til at være opmærksom på detaljer.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Sæt dyr parvis til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Sæt dyr parvis. Og husk det er et gratis spil kaldet Sæt dyr parvis, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Sæt dyr parvis er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Sæt dyr parvis, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Sæt dyr parvis
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117245
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108690
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
81861
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...