Gratis Spil

Smileys er at hoppe

Spillet om baby for børn

Smileys er at hoppe

Smileys er at hoppe Bedømmelse: 3/10

Smileys er at hoppe spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et simpelt spil for børn (og ikke så unge), hvor du nødt til at finde et punkt i en farve, som du antyder. På hvert skærmbillede humørikoner hoppe og omfatter et punkt i den samme farve, der er stadig skjuler vises. Du er nødt til at finde den stationære punkt på hver skærm for at flytte til den næste. Det er en enkel og sjov aktivitet, der kræver, at du være meget opmærksom på alle detaljer for at finde det punkt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7101 gange online. Ranking 3539 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 16 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7101 gange
Smileys er at hoppe

En verden fuld af farverige humørikoner hoppe. Disse peger på en farve, der er stadig skjult. Du er nødt til at se på tværs af skærmen for at finde den lille punkt, som ikke bevæger sig. Det er nemt, en stærkt anbefales aktivitet for børn. Men det har sin vanskelighed er, hvad der gør det så sjovt. Find hvad der er skjult på siden. Find det stille punkt mellem smileys hopper rundt på skærmen farve.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Smileys er at hoppe til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Baby for Børn flash spil kaldet Smileys er at hoppe. Og husk det er et gratis spil kaldet Smileys er at hoppe, og det er forbundet med Baby for Børn. Vores nye spil Smileys er at hoppe er et af de bedste spil i Baby for Børn kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Smileys er at hoppe, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Smileys er at hoppe
TILBAGE

Baby for børn mest spillede spil

Gøre ord med bogstaver SPILLE ►

Gøre ord med bogstaver

5
5 af 10 - 16146 stemmer
Spillet
117436
gange

Sæt kombinere bogstaver for at skabe ord. Du skal have engelsk ordforråd til at spille dette sprog spil. Her er en række breve inden kvadrater, som brikker i et spil. Du er nødt til at sætte disse chips i stand, således at danne et ord, der eksisterer. Har en række muligheder der vises i øverste venstre hjørne. Der kan du se, at du har løst, og du har tilbage. Sæt alle bogstaverne for at danne ord og give check for at se, om du har gjort det rigtige kombination.

Shin Chan Maker 2 SPILLE ►

Shin chan maker 2

5
5 af 10 - 15000 stemmer
Spillet
108900
gange

Dette er et spil for Shin Chan fans. Hvis du kunne lide den første del afprøve dette med flere muligheder for tilpasning. Brug musen til at gøre Shin-Chan karakter.

Mode for Mus SPILLE ►

Mode for mus

4
4 af 10 - 5294 stemmer
Spillet
82074
gange

I dette spil kan du klæde disse søde mus af Walt Disney, Mickey og Minnie, og dermed vælge det tøj, du har til at bære. Hav det sjovt med dette matchende spil tøj til at se om du kan være med på moden! Du skal være færdiggøre deres garderobe. Et jakkesæt for enhver smag, sko, bukser, kjoler og selvfølgelig de detaljer af makeup. Derudover kan du også tilpasse sceneri med blomster, balloner eller sommerfugle. Classic tøj til de foretrukne karakterer af børn af hele tiden. Et meget ...