Gratis Spil

Geografi

Spil geografi spil

Geografi Spil

Geografi spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Geografi gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales geografi spil

Verden Byer

 verden byer spil SPILLE ►

I denne geografi spil, har du til at finde den by, den computer siger til dig på verdenskortet, i løbet af et minut. Du klikker med venstre knap mus det sted, hvor du mener, at byen er konstateret, at computeren siger til dig. Din score bliver større eller mindre, afhængig Deres tilgang, at computeren siger til dig.

Geografi gratis spil at spille gratis i danske og geografi gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Geografi online spil

Nyt i geografi

Geografi

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil til at lære og studere til at lære geografi, den videnskab, som studerer kortene. Spil til undervisning geografi, videnskab der beskæftiger sig med beskrivelsen eller grafisk repræsentation af jorden. Interaktive spil geografiske kort. Fysiske kort for at se floder, søer, hav og bjerge. Politiske Kort for at se grænserne mellem lande eller stater eller regioner at kende et land. Lær om de ting, der er i vores verden, og hvor de er. Uddannelsesmæssige ressourcer i spansk geografi. Geografi spil for børn at lære at lokalisere de lande på et kort, hvor kapitalen, hvor floderne som kaldes havene. Uddannelse og underholdning på samme tid i denne samling. For elskere af maps og repræsentationer af verden. At lære at se verden. Spil til at lære de lande i verden, og land flag.

geografi Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis geografi flash spil. Denne kategori er forbundet med aktiviteter af geografi, for at lære verden at kende, og de ​​ting, der er i den. geografiske spil at lokalisere byer i et land eller hovedstæder. geografi er opdelt i to hovedgrene, nemlig fysiske geografi og human geografi. den videnskab, som studerer repræsentation af geografiske forhold, naturlige funktioner, såsom bjerge, floder, søer, have, oceaner, kyster, osv. når mennesker lever, byer, regioner, stater, lande og grænser repræsentation. uddannelsesmæssige ressourcer for børn at anvende deres viden og de ​​ting, de lærer i klassen.. Her finder du geografi gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny geografi spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. geografi daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.