Gratis Spil

Martinique strand landskab

Spillet om geografi

Martinique strand landskab

Martinique strand landskab Bedømmelse: 5/10

Martinique strand landskab spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Martinique er en ø i det Caribiske Hav. Denne ø er Frankrigs område og Den Europæiske Union. Dette er et billede af en strand på øen, med sit hvide sand, blå hav og de ​​grønne palmer. Du skal placere hver enkelt del af billedet på det rigtige sted at genvinde fuld image. Formålet med spillet er at billedet er blevet opdelt i mange stykker tilbage i fuld. Det er en vanskelig puslespil, der har mange stykker. Selvom du nødt til at hjælpe dig på ethvert tidspunkt kan du se hele billedet til at fortsætte komponere. Det er et sjovt og vanedannende spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11401 gange online. Ranking 1690 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 670 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11401 gange
Martinique strand landskab

I dette spil er du nødt til at gøre et puslespil af Martinique strand som ligger i Det Caribiske Hav. Du bliver nødt til at klikke for at vælge et stykke, og hvis du ønsker at flytte den valgte del bliver du nødt til at trække musen. Husk, at når du tilmelder dig to stykker, justeringen er automatisk. Denne ø er af vulkansk oprindelse, som næsten alle i regionen. Det er et område i Frankrig, som er blevet anerkendt som en del af landet, så det ikke betragtes som en koloni. Det er en del af Den Europæiske Union. Øen blev opdaget af Christopher Columbus, der gav sit navn. I denne område franske sprog tales. Det er et paradis for turister, især de franske og canadiske, på grund facilitet med sproget.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Martinique strand landskab til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Geografi flash spil kaldet Martinique strand landskab. Og husk det er et gratis spil kaldet Martinique strand landskab, og det er forbundet med Geografi. Vores nye spil Martinique strand landskab er et af de bedste spil i Geografi kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Martinique strand landskab, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Martinique strand landskab
TILBAGE

Geografi mest spillede spil

Viden om Geografi SPILLE ►

Viden om geografi

6
6 af 10 - 11430 stemmer
Spillet
177881
gange

Ved du, hvor er alle de lande i verden? Så med dette spil, du vil vide. Spillet har to dele: - Praksis for at lære - Konkurrence om at spille Du kan vælge kontinentet du ønsker at spille og finde alle lande, at du er foreslået.

Hovedstæder i Verden SPILLE ►

Hovedstæder i verden

6
6 af 10 - 9548 stemmer
Spillet
135383
gange

I denne geografi spil, skal du besvare de spørgsmål, computeren siger til dig. Du får 75 punkt, hvis du gætter svaret, og du mister 50 punkt, hvis du ikke. Du mister kampen, når du ikke 6 gange. Du er nødt til at klikke på svar, som du tror det er korrekt, med musen. Dette spil er et geografisk version af \"Hvem vil være millionær?\".

Finde Byen SPILLE ►

Finde byen

6
6 af 10 - 6374 stemmer
Spillet
119790
gange

Hvor meget ved du om verden geografi? I dette spil kan du vise dine evner i geografi. Du bliver nødt til at besvare de test med henblik på at bestå niveauer. Du bliver nødt til at finde den by, som spillet fortæller dig. London, Zagreb, eller Kampala i Uganda ... spillet vil give dig point afhængigt af hvor tæt du kan finde den by i kortet.