Gratis Spil

Allehelgensaften Slik

Spillet om halloween

Allehelgensaften slik

Allehelgensaften Slik Bedømmelse: 5/10

Allehelgensaften slik spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Saml som mange slik eftersom du kan før Allehelgensaften er slut! Hjælp denne pæne heks samle mange slik ved at bruge pilnøgler. Har sjov!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21740 gange online. Ranking 782 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2326 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21740 gange
Allehelgensaften Slik

Allehelgensaften, heks, slik, samler,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Allehelgensaften Slik til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Halloween flash spil kaldet Allehelgensaften Slik. Og husk det er et gratis spil kaldet Allehelgensaften Slik, og det er forbundet med Halloween. Vores nye spil Allehelgensaften Slik er et af de bedste spil i Halloween kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Allehelgensaften Slik, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Allehelgensaften Slik
TILBAGE

Halloween mest spillede spil

Halloween Spilleautomat SPILLE ►

Halloween spilleautomat

4
4 af 10 - 17760 stemmer
Spillet
174107
gange

Spil dette sjovt og nyd væddemål din virtuelle penge på denne underholdende spilleautomat. Prøv og få så mange kampe som du kan, og vind masser af virtuelle punkter! Nyde og have det sjovt!

Kranier SPILLE ►

Kranier

5
5 af 10 - 7052 stemmer
Spillet
99105
gange

Hold kraniet i luften ved at klikke på det og indsamling magt ups. Instruktioner: Brug venstre knap på musen til at holde kraniet i luften.

Halloween: Gemmeleg SPILLE ►

Halloween: gemmeleg

4
4 af 10 - 5652 stemmer
Spillet
80277
gange

Mickey Mouse har skjult i breve den mest berømte Halloween fest. Du er nødt til at finde ud af hvilke er de samme. Vælge et kort og find din partner identiske ved at klikke en anden figur, som er på sin side. Hvis det samme billede match, forsvinder de. Hvis de ikke gør det, huske, hvad du har set og holde på at klikke! For specielle brikker: spøgelser, rydder alle brikker i den pågældende række. Time, forsinker ur, så klik hurtigt. Eye, viser alle brikker på skærmen. Du er nødt ti ...