Gratis Spil

Puslespil af en Hest

Spillet om heste

Puslespil af en hest

Puslespil af en Hest Bedømmelse: 4/10

Puslespil af en hest spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Easy puslespil af en hest med en hat. Puslespillet kan tilpasses, hvis du er en dreng eller en pige. Selv om det er let, det er meget sødt.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 90778 gange online. Ranking 131 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 15654 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 90778 gange
Puslespil af en Hest

puslespil, hest, nem puslespil, puslespil for børn,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af en Hest til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Heste flash spil kaldet Puslespil af en Hest. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af en Hest, og det er forbundet med Heste. Vores nye spil Puslespil af en Hest er et af de bedste spil i Heste kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af en Hest, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af en Hest
TILBAGE

Heste mest spillede spil

Klæd til Ridning SPILLE ►

Klæd til ridning

6
6 af 10 - 8522 stemmer
Spillet
142652
gange

Ridning er sporten dressur eller rideheste. I dette spil er du nødt til at klæde en pige rider på en hest og hesten. At klæde de tegn, du nødt til at klikke med musen på ikonerne i venstre side af skærmen og vælg amazoner tøj, farven på hesten, hesten kostume, kulisser og pige frisure du vil. Det er et spil med en masse af tilpasning, fordi du kan vælge alle elementer, fra tilpasse pigen til fulde, til at vælge landskabet for ridning.

Hestevæddeløb SPILLE ►

Hestevæddeløb

8
8 af 10 - 11056 stemmer
Spillet
138196
gange

Kan du vælge en vindende hest? I dette spil kan du købe en hest, kan du leje jockeyer og trænere til at vinde løb og gamble din gevinst i hestevæddeløb! Ejer din egen væddeløbshest og har at gøre forretninger med ham i konkurrencer. Du er nødt til at organisere dit team, vælge et hår, jockey, træner, hest mad, stabil og endda transport. Alt skal være den første til at få i løbet. Når du har alt organiseret, og se om du spiller den første til at ankomme.