Gratis Spil

Julemanden i Australien

Spillet om jul

Julemanden i australien

Julemanden i Australien Bedømmelse: 4/10

Julemanden i australien spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hold væk Julemanden fra denne varme australske sandstrand så længe som muligt baseret klik for at springe i luften. For at holde det flydende, skal du klikke tallet julemanden til at holde i luften. Lejlighedsvis, vil en gave fra hans magiske taske falde. Og hvis du er i stand til at klikke på dem, før de falder til sand, få ekstra point! Gør julemanden flyve og få gaver fra sin sæk gaver. En meget sjov og vanedannende spil. En simpel affære at spille denne jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9265 gange online. Ranking 2205 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 314 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9265 gange
Julemanden i Australien

Julemanden kommer til at tilbringe julen i Australien. Men han kan ikke gå på sandet på stranden, så du nødt til at hjælpe du er flydende på luft. Du er nødt til at klikke mange gange som du kan om ham at han ikke falder. Hvert klik du laver vil holde dig lidt tid flydende. Fra tid til anden godteposen dette efterår kan du tage nogle for dig, hvis du klikker på tid med musen over den. Du vil få ekstra point disse særlige priser. Måler antal klik, du kan gøre, at forsøge at forbedre næste gang.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Julemanden i Australien til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Julemanden i Australien. Og husk det er et gratis spil kaldet Julemanden i Australien, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Julemanden i Australien er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Julemanden i Australien, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Julemanden i Australien
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86418 stemmer
Spillet
1237860
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52687
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42752
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!