Gratis Spil

Bolde af farver

Spillet om jul

Bolde af farver

Bolde af farver Bedømmelse: 5/10

Bolde af farver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere point med hver bevægelse.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 1239977 gange online. Ranking 5 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 86430 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 1239977 gange
Bolde af farver

Aktiviteter for alle aldre, hvor du nødt til at fjerne grupper af kugler, i alle farver, men de er af en farve. Du er nødt til at gøre sæt af juletræspynt, men er i samme farve, jo større gruppen, jo flere point får du. Julemusik lyder, mens du spiller, vil det gøre det sjovere. En meget sjov aktivitet, hvor du nødt til at slutte kugler i samme farve for at gøre dem eksplodere og forsvinde. Jo større gruppe, og flere numre du har, jo flere point du vil bevæge sig. Spillet slutter, når skærmen bliver tom og går til det næste niveau.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Bolde af farver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Bolde af farver. Og husk det er et gratis spil kaldet Bolde af farver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Bolde af farver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Bolde af farver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Bolde af farver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
53284
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3138 stemmer
Spillet
43335
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!

Julemanden i byen SPILLE ►

Julemanden i byen

6
6 af 10 - 4656 stemmer
Spillet
42101
gange

Spredt over tagene af husene i byen picking up og efterlader småkager og gave pakker inde skorstene. Julemanden kan bære masser af gaver bag ham, men kan kun efterlade dem i en pejs. Julemanden skal levere alle de gaver og småkager før solen står op. Rør ikke ved tv-antenner og være omhyggelig med fugle, der vil forsøge at stjæle småkager og gaver. Derudover er der chokolade bogstaver: indsamle bogstaverne S, I, N og T for at få en ekstra liv. Det er en platform spil som Mario Bros