Gratis Spil

gaveindpakning

Spillet om jul

Gaveindpakning

Gaveindpakning Bedømmelse: 6/10

Gaveindpakning spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælp julemanden til at forberede gaver, der skal leveres til børn til jul. Har alle de nødvendige elementer, du kun nødt til at se mønstret, gave, gavepapir, bånd og indpakning ham gøre det samme pakke. Forbered så mange som du kan. På transportbåndet de passerer alle de elementer, og du er nødt til at vælge dem, der er de samme som i den model til at skabe den samme pakke julegave. Jo flere pakker du kan spille, vil børnene have flere gaver. En alf vil sige, at du på alle tider er den pakke, du skal gøre.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7436 gange online. Ranking 3009 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 36 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7436 gange
gaveindpakning

I denne jul spil, du nødt til at gøre pakker, hjælpere af Santa Claus med gaver, der er givet til børn på julenat. Se modellen gave pack, og du nødt til at gøre noget lignende for at bestå prøven. Du er nødt til at lave en med det samme indpakningspapir, og det samme legetøj i samme løkke. Jo flere pakker du kan spille i den tid givet flere point optjener du. Gaver gives til børn, så gør mange af dem glade og komplet alle mulige pakker. En lille alf, en hjælper af Santa Claus vil til enhver tid angiver eksempel du har at spille.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet gaveindpakning til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet gaveindpakning. Og husk det er et gratis spil kaldet gaveindpakning, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil gaveindpakning er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet gaveindpakning, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

gaveindpakning
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86422 stemmer
Spillet
1238321
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52817
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3138 stemmer
Spillet
42868
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!