Gratis Spil

puslespil af Disney Jul

Spillet om jul

Puslespil af disney jul

Puslespil af Disney Jul Bedømmelse: 6/10

Puslespil af disney jul spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

De klassiske Walt Disney-figurer har samlet sig i denne jul scene i House of Mouse-program. For at se det fulde billede, du skal udfylde dette puslespil. For at gøre dette, skal du trække alle brikkerne til deres rette sted. Hvis du lægger på det rigtige sted, vil brikkerne passer. På billedet ser Mickey Mouse, Minnie, Fedtmule med en plade af cookies, Donald (vises lidt irriteret), Daisy og Pluto hunden. Bag dem kan du se et stort juletræ og nogle guirlander, der pryder scenen. Hav en god jul med dine yndlingsfigurer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9511 gange online. Ranking 2145 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 374 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9511 gange
puslespil af Disney Jul

Mickey Minnie, Donald, Daisy, Fedtmule og Pluto er de første tegn, der medvirkede nogle af de korte film af Walt Disney Pictures, som Silly Symphonies. Over tid har disse tegn medvirkede sammen andre animerede serie og tv-shows som The House of Mouse (der tilhører det billede, du ser i dette online spil), og Mickey Mouse Clubhouse. Hvis du tror, ​​de er sjove figurer, så skal du ikke gå glip af denne puslespil, der helt sikkert vil elske.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet puslespil af Disney Jul til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet puslespil af Disney Jul. Og husk det er et gratis spil kaldet puslespil af Disney Jul, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil puslespil af Disney Jul er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet puslespil af Disney Jul, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

puslespil af Disney Jul
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86402 stemmer
Spillet
1234952
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6722 stemmer
Spillet
51988
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42014
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!