Gratis Spil

Vinter og Jul Kjole Op

Spillet om jul

Vinter og jul kjole op

Vinter og Jul Kjole Op Bedømmelse: 6/10

Vinter og jul kjole op spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kjole Op spil, hvor du nødt til at klæde pigen med det bedste tøj og gøre det temmelig til jul. Har flere stykker tøj meget konsekvente datoer i julen. De klassiske farver ferien er grøn og rød , men du har også brune linned gul eller blå. Du er nødt til at lave tøj kombinationer for at gå smukke pige i aften. Du er nødt til at vælge den støvler , bukser , sko, strømper , nederdel, bukser , skjorte, paryk og hat. Alle beklædningsgenstande.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11913 gange online. Ranking 1696 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 426 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11913 gange
Vinter og Jul Kjole Op

I vinterens sne falder. Men pigerne nødt til at gå temmelig hver dag i året. Har en masse tøj at vælge imellem i denne omklædningsrummet . Bær farverigt tøj part. Hun gør en kjole til vores facon model tage en tur i vinteren. Kjoler . Kostumer. Dress up spil. Julen kjole. Har farvet strømper , der skal matche de sko eller støvler . Vælg en nederdel for pigen , der går godt med en skjorte . Du kan vælge den frisure og hårfarve for hoved-og off sæt med en hætte . Kjole spil, hvor du nødt til at klæde pigen med det bedste tøj og forlade hende smuk til jul. Du har flere stykker tøj at vælge imellem.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Vinter og Jul Kjole Op til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Vinter og Jul Kjole Op. Og husk det er et gratis spil kaldet Vinter og Jul Kjole Op, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Vinter og Jul Kjole Op er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Vinter og Jul Kjole Op, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Vinter og Jul Kjole Op
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!