Gratis Spil

Farvelægning julegaver

Spillet om jul

Farvelægning julegaver

Farvelægning julegaver Bedømmelse: 4/10

Farvelægning julegaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julemanden er kommet hjem og venstre pakker med gaver til hele familien, men ingen farve indpakning, du ønsker at farve dem?. Du er nødt til at male et billede i sort og hvid med alle de gaver. Har kasser, strømper, tasker og alle de juledekorationer. Mange elementer i sort og hvid, der vil se godt ud med nye farver. Mal pakkerne med al din fantasi, kan du bruge alle de farver, du ønsker at give liv til dette typiske billede af julen. Et spil for børn, der kan nyde igen og igen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9129 gange online. Ranking 2207 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 144 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9129 gange
Farvelægning julegaver

Julemanden har været hjemme og efterladt i et hjørne alle gave pakker til alle familiemedlemmer. Der er store og små pakninger for voksne og for børn. Men billedet er i sort og hvid, har brug for din hjælp og din fantasi til at genvinde al dens glans. Fejringen af ​​julen er en familieferie, hvor alle medlemmer mødes og give gaver er lavet, men det er bedre at være smuk og med indpakningspapir som udsmykning. Du kan male pakker som du vil, med toner, som du kan lide. Spil julemusik, mens du spiller.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Farvelægning julegaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Farvelægning julegaver. Og husk det er et gratis spil kaldet Farvelægning julegaver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Farvelægning julegaver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Farvelægning julegaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Farvelægning julegaver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236413
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!