Gratis Spil

Julegaver

Spillet om jul

Julegaver

Julegaver Bedømmelse: 5/10

Julegaver spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil hjælpe Julemanden med levering af pakker af gaver til børn på julenat. I dette spil er du nødt til at levere julegave til hvert barn i hjemmet. At spille, styrer kane af Julemanden med piletasterne og løs gaver med mellemrumstasten på tastaturet. Du er nødt til at undgå røgen fra skorstenene i de huse, der vil tage væk energi, som fugle, hvis man kolliderer med dem. Du kan heller ikke røre bygningerne. Beregne afstanden og løs pack gave for børnene at fange.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7687 gange online. Ranking 2736 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 50 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7687 gange
Julegaver

Indstillet til at levere gaver fra Julemanden, der går flyver med sin kane over byen og har til at gå droppe gave pakninger over huse. Styr slæden med piletasterne til at droppe pakker på det rigtige sted. Du er nødt til at undvige den røg fra skorstene, fugle og bygninger, tage væk point og energi, hvis du rammer dem. Børn i vinduerne angiver de punkter, hvor du skal falde pakker. Klik på bar for at smide, hvad der svarer til hvert barn.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Julegaver til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Julegaver. Og husk det er et gratis spil kaldet Julegaver, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Julegaver er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Julegaver, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Julegaver
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237215
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52559
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42619
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!