Gratis Spil

Puslespil af bånd af julen

Spillet om jul

Puslespil af bånd af julen

Puslespil af bånd af julen Bedømmelse: 4/10

Puslespil af bånd af julen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spil af Jul i, hvor du nødt til at gøre et puslespil med bånd bruges til at dekorere gaveindpakning vi forlod under træet. Du kan vælge antallet af brikker i puslespillet for at gøre det nemmere eller sværere. Jo flere brikker du har billedet, desto sværere at gennemføre. Målet er at genskabe billedet. Sætte det hele sammen, med hinanden, for at få et komplet billede af de bånd. Obligationer farver til en jule spil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7536 gange online. Ranking 2909 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 90 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7536 gange
Puslespil af bånd af julen

Spil, hvor du nødt til at gøre et puslespil med en scene af Julepynt. Du kan vælge et meget højt antal dele til at være svært at gøre. Vanskeligheden er konfigurerbar. Du er nødt til at passe brikkerne sammen for at gøre billedet for at se fulde omdrejninger. Billedet har bånd af blå, gul og violet, som er indstillet til at dekorere gaveindpakning, der er tilbage under juletræet. En underholdende spil for alle aldre.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af bånd af julen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Puslespil af bånd af julen. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af bånd af julen, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Puslespil af bånd af julen er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af bånd af julen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af bånd af julen
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86418 stemmer
Spillet
1237860
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52687
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42752
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!