Gratis Spil

Levere gaver Julemanden

Spillet om jul

Levere gaver julemanden

Levere gaver Julemanden Bedømmelse: 7/10

Levere gaver julemanden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er juleaften og Julemanden kommer meget sent at levere gaver til alle, så hun har bedt dig om hjælp, og du er nødt til at droppe gaver på det rigtige sted. Du bliver nødt til at hjælpe i de byer, der har brug for det mest. Med wrath pile bevæger slæden i alle retninger, og asdf tasterne vil kaste gaver i overensstemmelse hermed. Husk trykke gave, når man ser slæde passerer hen over sokken. En nøgle svarer til lilla farve, blå S, D og F til grøn til gul. I din hånd er, at alle børn har deres gave.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9605 gange online. Ranking 2061 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 206 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9605 gange
Levere gaver Julemanden

Flyv på julen til at levere alle de gaver til børn. Fra kane af Julemanden er nødt til at droppe gaver i sokkerne til jul. Flyv slæden gennem skyerne i de større byer i verden. Skyd de gaver fra luften i de rigtige steder, præget af farverne på sokker. Du er nødt til at undvige de planer, fugle, faldskærm og alle elementer, der flyver om dagen i himlen. Du vil blive glad, hvis alle børnene har deres gaver til tiden. Hjælpe alle børn i verden på denne særlige dag.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Levere gaver Julemanden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Levere gaver Julemanden. Og husk det er et gratis spil kaldet Levere gaver Julemanden, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Levere gaver Julemanden er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Levere gaver Julemanden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Levere gaver Julemanden
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!