Gratis Spil

assistenten af Julemanden

Spillet om jul

Assistenten af julemanden

Assistenten af Julemanden Bedømmelse: 7/10

Assistenten af julemanden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne pige fejrer juleaften med deres forældre, og som en overraskelse, vil hun være en af ​​de små hjælpere julemanden. Vælg det rigtige tøj til børnene tror, ​​de er en hjælper af Santa Claus. Brug musen til at pynte pigen. Du er nødt til at vælge alt det tøj, hun har til at bære, støvler, bukser, skjorte, hat og tilbehør. En mode spil klæde en pige tilpasset jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9001 gange online. Ranking 2222 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 162 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9001 gange
assistenten af Julemanden

Spil, hvor du nødt til at klæde en pige som hjælper i Santa Claus, til jul, juleaften. Pigen har til at bære tøj som der bæres af elverne er hjælpere julemanden. De bidrager til at give gaver for at forberede slæden og levere gaver til børn i løbet af ferien. Assistenterne er de mennesker, vi kan sige, hvad vi ønsker at bringe julegave. Vælg for denne pige tøj til disse fester.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet assistenten af Julemanden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet assistenten af Julemanden. Og husk det er et gratis spil kaldet assistenten af Julemanden, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil assistenten af Julemanden er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet assistenten af Julemanden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

assistenten af Julemanden
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236430
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52348
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!