Gratis Spil

Julekrybbe af Simpsons

Spillet om jul

Julekrybbe af simpsons

Julekrybbe af Simpsons Bedømmelse: 5/10

Julekrybbe af simpsons spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Personerne i den animerede serie The Simpsons har samlet på dette billede at genskabe Fødselskirken. Scenen er et puslespil, som du skal genopbygge at se den. For at gøre dette, skal du blot trække brikkerne til deres rette sted. Hvis du sætter et godt sted, vil stykkerne klikker sammen. I scenen, hver karakter repræsenterer et tegn i Fødselskirken. Homer og Marge er Josef og Maria. Bart er Baby Jesus og Lisa er en engel. Andre figurer fra serien forekommer også, og at opdage dem, er du nødt til at fuldføre denne puslespil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 12825 gange online. Ranking 1383 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 758 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 12825 gange
Julekrybbe af Simpsons

I Simpsons tegnefilm, opstår normalt særlige jule episoder. I nogle af dem, spiller de tegn rolle tegn i Bibelen, som denne scene hovedrollen Jesu fødsel. Hver karakter er klædt i det tøj, de var iført på det tidspunkt, Jesus fra Nazaret. Julen fejres i en bedst sjov måde, hvis du er ledsaget af dine yndlingsfigurer i disse dage, så kendte og specielle.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Julekrybbe af Simpsons til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Julekrybbe af Simpsons. Og husk det er et gratis spil kaldet Julekrybbe af Simpsons, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Julekrybbe af Simpsons er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Julekrybbe af Simpsons, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Julekrybbe af Simpsons
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227903
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50195
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40522
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!