Gratis Spil

Kane af Julemanden

Spillet om jul

Kane af julemanden

Kane af Julemanden Bedømmelse: 3/10

Kane af julemanden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

De stjal slæden af Julemanden! Men bare rolig, du er en modig alf, og du holder på et reb og følg røvere. Du er nødt til at hjælpe med at indsamle gaver til børn, da de falder fra slæden, og undgå forhindringer som sten og træer. Brug piletasterne til at bevæge sig gennem sneen. Spillet er at fange alle de mulige gaver, der forbliver sne. Du er nødt til at undgå alle forhindringer på vejen, ligesom snemænd, sten eller træer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10494 gange online. Ranking 1599 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 650 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10494 gange
Kane af Julemanden

Jul spil hvor du hænger slæden af Julemanden, som er blevet stjålet. Du er nødt til at hente alle mulige gave pakker, der falder slæden. Samtidig med at gå på fuld hastighed, du nødt til at undgå forhindringer, der vises i din måde, og du tage væk point, hvis du ikke er forsigtig, de kan dræbe dig. Unddrage snemænd, træer, planter, sten og andre hindringer, der forhindrer dig i at fortsætte. Få alle gaveindpakning, der er i den måde, som er i forskellige farver for at få flere point.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kane af Julemanden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Kane af Julemanden. Og husk det er et gratis spil kaldet Kane af Julemanden, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Kane af Julemanden er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kane af Julemanden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kane af Julemanden
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227948
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50196
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40522
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!