Gratis Spil

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie

Spillet om jul

Puslespil: mickey mouse og hans familie

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie Bedømmelse: 6/10

Puslespil: mickey mouse og hans familie spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske at fastgøre et stykke til en anden, er justeringen automatisk.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 52996 gange online. Ranking 308 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 6724 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 52996 gange
Puslespil: Mickey Mouse og hans familie

Puslespil, hvor du nødt til at genopbygge det oprindelige billede stykke for stykke. Du er nødt til at bruge musen til at flytte brikkerne i puslespillet og placere dem på det rigtige sted i billedet. Målet er at se billedet af Mickey Mouse og alle hans venner og familie, som det oprindeligt var, komplet. Det er et spil af dygtighed og intelligens, som vi er nødt til at genopbygge stykke for stykke det oprindelige billede er opdelt i dele. Det er en stærkt anbefales aktivitet for børn, fordi det bidrager til at udvikle intelligens og koordinering.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil: Mickey Mouse og hans familie til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Puslespil: Mickey Mouse og hans familie. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil: Mickey Mouse og hans familie, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Puslespil: Mickey Mouse og hans familie er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil: Mickey Mouse og hans familie, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86428 stemmer
Spillet
1238979
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3138 stemmer
Spillet
43044
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!

Julemanden i byen SPILLE ►

Julemanden i byen

6
6 af 10 - 4656 stemmer
Spillet
41780
gange

Spredt over tagene af husene i byen picking up og efterlader småkager og gave pakker inde skorstene. Julemanden kan bære masser af gaver bag ham, men kan kun efterlade dem i en pejs. Julemanden skal levere alle de gaver og småkager før solen står op. Rør ikke ved tv-antenner og være omhyggelig med fugle, der vil forsøge at stjæle småkager og gaver. Derudover er der chokolade bogstaver: indsamle bogstaverne S, I, N og T for at få en ekstra liv. Det er en platform spil som Mario Bros