Gratis Spil

klæde dig Mrs Claus

Spillet om jul

Klæde dig mrs claus

Klæde dig Mrs Claus Bedømmelse: 6/10

Klæde dig mrs claus spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den unge pige, der optræder i denne kjole op spil er at gå til en julefrokost. Du bør vælge tøj til denne fest. Tror du, du vil lykkes med outfit valg? Du kan se, det er en temafest, og alle jule stil tøj skal være i tråd med resten af deltagerne. De røde, grønne og hvide farver er meget karakteristisk for denne ferie, men du kan også kombinere dem med andre farver. Hav det sjovt at skabe forskellige jule kostumer. Du kan også tilføje tilbehør og ændre hendes frisure, så hver gang du spiller, du har en anden model.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9028 gange online. Ranking 2233 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 158 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9028 gange
klæde dig Mrs Claus

I juletiden familier og grupper af venner mødes til frokost eller middag sammen på bestemte datoer. At deltage i disse arrangementer mennesker normalt anderledes klædt i deres bedste tøj. I dette tilfælde kan også være sjove øjeblikke, fordi folk med sjove tøj forklædt som julemand, Mrs Claus, elverne i Nordpolen eller meget sjove tøj med juledekorationer. Hvad tøj kan du bedst lide ved dig?

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet klæde dig Mrs Claus til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet klæde dig Mrs Claus. Og husk det er et gratis spil kaldet klæde dig Mrs Claus, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil klæde dig Mrs Claus er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet klæde dig Mrs Claus, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

klæde dig Mrs Claus
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236412
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!