Gratis Spil

Jul Ikoner

Spillet om jul

Jul ikoner

Jul Ikoner Bedømmelse: 4/10

Jul ikoner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fjerner alle objekter, som du kan vise. Brug musen til at klikke på julen symboler. Du er nødt til at klikke på to eller flere symboler af samme type til at fjerne dem. Tiden er ved at løbe hurtigt og tilføjer en linje nederst statuslinjen, når du er færdig. Spillet slutter, når en kolonne når toppen af skærmen. Der er særlige bokse, der hjælper dig. Et meget vanedannende spil for en god tid denne jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10132 gange online. Ranking 1942 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 276 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10132 gange
Jul Ikoner

Brug musen til at klikke på julen Symboler. Du er nødt til at klikke på to malm flere symboler af samme type til at fjerne dem. Tid kører hurtigt og tilføjer en linie i bunden indtil den når toppen. Så er det game over! Du kan score flere point, hvis du klikker på symbolerne i den grønne x2 bar. Spillet indeholder topresultater. Sæt af julen symboler. Klassiske genstande og ikoner i feriesæsonen som et spil, hvor du nødt til at fjerne de genstande, der vises på skærmen. Med computermus klikke på hvert par af objekter, så de forsvinder. De er nødt til at være to eller flere lige store tal for sletning. Dit mål er at forsvinde alle mulige. Hvis skærmen er helt fyldt du tabe spillet. Nyd denne jul en vanedannende og sjovt spil for alle aldre.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Jul Ikoner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Jul Ikoner. Og husk det er et gratis spil kaldet Jul Ikoner, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Jul Ikoner er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Jul Ikoner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Jul Ikoner
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!