Gratis Spil

Udsmykning af juletræ

Spillet om jul

Udsmykning af juletræ

Udsmykning af juletræ Bedømmelse: 5/10

Udsmykning af juletræ spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klassisk spil for de helligdage, som er at sætte dekorationen på juletræet, uden risiko for at bryde noget, som ville familie. Har et træ er grøn, ingenting. Du bliver nødt til at sætte julelys, bolde, guirlander, ornamenter og stjerne på toppen af træet. Opret så smuk, som du kan indretning. Som det sker i ferien i hvert hus, du nødt til at sætte de dekorative elementer, der har brug for en klassisk træ, for at være kernen i hele familien. Det sted, hvor gaverne er overladt til at levere.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13890 gange online. Ranking 1456 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1556 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13890 gange
Udsmykning af juletræ

Aktivitet, som du er nødt til at lægge alle de designelementer af et juletræ. Se de ornamenter, som du kan sætte som lys, belysning er meget vigtig, hvilket er hvad gør det tiltrækkende. Boldene og guirlander er, hvad giver det mere farve. Børn lærer fra en ung alder, at dette er centrum for fest, har en særlig plads i huset, og det er, hvor vi får gaver. Nu kan du øve med din egen dekoration til jul symbol.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Udsmykning af juletræ til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Udsmykning af juletræ. Og husk det er et gratis spil kaldet Udsmykning af juletræ, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Udsmykning af juletræ er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Udsmykning af juletræ, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Udsmykning af juletræ
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86428 stemmer
Spillet
1238979
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52996
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3138 stemmer
Spillet
43044
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!