Gratis Spil

Simpson Bibelen tegn

Spillet om jul

Simpson bibelen tegn

Simpson Bibelen tegn Bedømmelse: 6/10

Simpson bibelen tegn spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne scene, som du er nødt til at genopbygge, kan du se, at Simpsons er blevet forklædt som bibelske personer, i dette tilfælde til at repræsentere Nativity scene af Jesus. Formålet med dette spil er komplet puslespillet passer alle brikkerne på kortest mulig tid. For at gøre dette, skal du klikke og trække den brik, du ønsker at placere og slip knappen, når du ved, hvad stedet skal placeres. Hvis placeringen er korrekt, er de dele kobles automatisk. Du kan også flytte grupper af dele. Når du er færdig med puslespillet vil du se hele scenen, hvor Homer, Marge, Bart, Lisa og andre tegn vises.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10968 gange online. Ranking 1909 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 594 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10968 gange
Simpson Bibelen tegn

Disse populære tegneseriefigurer genskaber scenen Jesu fødsel i stalden i Betlehem. Bart er iført en ble, som Jesus af Nazareth. Homer og Marge vises klædt som Saint Joseph og Jomfru Maria, og de andre tegn som Karl og Lenny (som er to hyrder) eller Frink, Skinner og Hibbert (klædt som de tre vise mænd) er også klædt i tøj, der fandt på tiden. Genskab scener i julen med Simpsons.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Simpson Bibelen tegn til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Simpson Bibelen tegn. Og husk det er et gratis spil kaldet Simpson Bibelen tegn, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Simpson Bibelen tegn er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Simpson Bibelen tegn, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Simpson Bibelen tegn
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236412
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52347
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!