Gratis Spil

Ryste Snebold

Spillet om jul

Ryste snebold

Ryste Snebold Bedømmelse: 4/10

Ryste snebold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med musen skal du flytte snebold Julemanden. Når sneen begynder at falde på landskabet, klikke med musen på de snefnug at gøre dem springe. Du er nødt til at sprænge så mange snefnug som du kan for at få flere point, så se nøje, hvor du pik. Hvert klik på et snefnug ganger score. Først rystet kraftigt krystalkugle og derefter forsøge at fange snefnug, før de falder for at få bedre score. Ryst kloden af Julemanden og gøre rumble vare så længe som muligt!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10561 gange online. Ranking 1891 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 278 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10561 gange
Ryste Snebold

I en krystalkugle fyldt med vand har et vinterlandskab. Julen landskab med en snemand. I det spil, du er nødt til at ryste bolden til at gøre snefnug flytte rundt på himlen. Når du stopper, du nødt til at forsøge at klikke præcist på de hvide pletter. Jo flere klik, jo flere point, du foretager. En sjov aktivitet for disse julefrokoster. Lege og have det sjovt med sne og Julemanden.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Ryste Snebold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Ryste Snebold. Og husk det er et gratis spil kaldet Ryste Snebold, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Ryste Snebold er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Ryste Snebold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Ryste Snebold
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86422 stemmer
Spillet
1238321
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52817
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3138 stemmer
Spillet
42868
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!