Gratis Spil

Snoopy pynter juletræet

Spillet om jul

Snoopy pynter juletræet

Snoopy pynter juletræet Bedømmelse: 4/10

Snoopy pynter juletræet spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Snoopy er trist, fordi ingen kan lide juletræet han valgte, og han har brug for din hjælp. For det, du har til at pynte træet, klikke på ornament med den venstre knap musen og flytte ornamenter med musen bevægelse. Charlie Brown er trist, fordi ingen kan lide juletræet han valgte og har brug for din hjælp. Du er nødt til at pynte juletræet med pynt vi foreslår. Vi har julelys. Vi har glaskugler og farverige guirlander. Alle de klassiske juledekoration for dig at spille med dit eget træ.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9605 gange online. Ranking 2074 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 246 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9605 gange
Snoopy pynter juletræet

Snoopy, hunden tegneserier og tegnefilm har et juletræ til at dekorere. Det har ingen dekoration på, så dit job i dag er at lave en flot dekoration til ferien. Du er nødt til at sætte de dekorative kranse, farvet lys, bolde dekoration og glem ikke at top alt med stjernen på toppen. Jule klassiske dekorative elementer til din rådighed. Glem ikke at sætte de farvede lys. Ved afslutningen af ​​al farve sæt stjerne gør træet er færdig. Jeg håber, du gør et stort stykke arbejde.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Snoopy pynter juletræet til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Snoopy pynter juletræet. Og husk det er et gratis spil kaldet Snoopy pynter juletræet, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Snoopy pynter juletræet er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Snoopy pynter juletræet, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Snoopy pynter juletræet
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!