Gratis Spil

Zobee, hage af gave

Spillet om jul

Zobee, hage af gave

Zobee, hage af gave Bedømmelse: 5/10

Zobee, hage af gave spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Det er en kold og kølig Juleaften. Den børn af Daisy Hill Orphanages er virkeligt ophidset. Langt borte, Julemanden værede ivrigt pakkende gaver for de gode drenge og piger af Daisy Hill Orphanage. Men små gør vide Julemanden, at denne Jul, der vil være en masse fortvivlede lille børn. Julemanden gør ikke vide denne en af legetøjet havde en fisekant og lavede en hul i posen og han er ved at droppe al den begavelse!! du skal hjælpe Zobee samle al den begavelse der er ved at falde fra Julemanden pose, og tager dem til Vajsenhuset således at den børn er ikke slukørede denne Jul.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7115 gange online. Ranking 2308 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 416 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7115 gange
Zobee, hage af gave

Zobee, Jul, Begavelse, hvalp, Sparer jul, julemanden,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Zobee, hage af gave til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Zobee, hage af gave. Og husk det er et gratis spil kaldet Zobee, hage af gave, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Zobee, hage af gave er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Zobee, hage af gave, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Zobee, hage af gave
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86402 stemmer
Spillet
1234174
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6722 stemmer
Spillet
51841
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
41853
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!