Gratis Spil

Puslespil af Julen Billeder

Spillet om jul

Puslespil af julen billeder

Puslespil af Julen Billeder Bedømmelse: 6/10

Puslespil af julen billeder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, har vi 3 billeder med typiske julen scener, vi nødt til at genopbygge. Du vælger, hvilket billede du ønsker at konvertere til puslespillet, og også den type stykker, der vil nedbrydes. Har forskellige former for dele. Også hvis du vil have brikkerne er i rigtige retning, eller hvis du ønsker brikkerne til at drejes for at give til den korrekte position. Vælg det antal stykker at fuldføre. Jo flere brikker du har jo sværere er det at komponere. Og starte spillet. Har et stopur til at måle den tid, du skal løse på kortest mulig tid.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6137 gange online. Ranking 2778 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 34 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6137 gange
Puslespil af Julen Billeder

En af de bedste puzzle spil derude. Du vælger hvilket billede kommer til at bryde ind i stykker for at lave det igen. Derefter vælger de forskellige muligheder, der er dele med runde eller firkantede former blandt andre. Endelig er antallet af brikker. Med denne vil du definere den sværhedsgrad. Jo færre brikker, vil lettere være at genopbygge puslespillet. Hvis børn bedre har færrest muligt. Det samme billede kan gøre med et forskelligt antal af dele, der skal se tid og besvær. Alt i dette spil kan du tilpasse det til at blive tilpasset til din oplevelse.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af Julen Billeder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Puslespil af Julen Billeder. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af Julen Billeder, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Puslespil af Julen Billeder er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af Julen Billeder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af Julen Billeder
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227948
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50196
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40522
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!