Gratis Spil

puslespil af rød jul bold

Spillet om jul

Puslespil af rød jul bold

Puslespil af rød jul bold Bedømmelse: 5/10

Puslespil af rød jul bold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du nødt til at gøre et puslespil af en christmas ball hængende fra gren af ​​et grantræ. Du vælger simpelthen hvert stykke og trække det til det rigtige sted. Vanskeligheden for dette puslespil er, at der er et område, hvor nogle slørede former og farver, der kan forvirre du synes, men hvis man ser nøje du kan gennemføre dette puslespil. Bolden du ser, er rød med hvide stjerner giver det en meget festlig look. Nederst vil du se din tid på dette puslespil. Du kan fuldføre det flere gange for at forbedre din score.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9936 gange online. Ranking 2100 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 214 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9936 gange
puslespil af rød jul bold

Julekugler er de vigtigste motiver, der ofte findes i juletræer. Den mest skrøbelige glas kan fremstilles, men de er ofte fremstillet med stærkere materialer som plast. De er som regel farvestrålende og ofte har lyse elementer som glitter. Er også normalt ledsaget af lys og kranse til at fuldføre juletræet dekoration. Med dette puslespil kan du også dekorere dit skrivebord med en smuk rød kugle.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet puslespil af rød jul bold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet puslespil af rød jul bold. Og husk det er et gratis spil kaldet puslespil af rød jul bold, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil puslespil af rød jul bold er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet puslespil af rød jul bold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

puslespil af rød jul bold
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86410 stemmer
Spillet
1236430
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52348
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42395
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!