Gratis Spil

Zombie-Infektion

Spillet om jul

Zombie-infektion

Zombie-Infektion Bedømmelse: 3/10

Zombie-infektion spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil du er chef for zombier. Formålet med spillet er du nødt til at inficere mennesker. For at gøre dette, skal du bruge bevægelse musen til at sigte målet og venstre museknap til at skyde, før fremkomsten af ​​Santa Claus. Inficerer et menneske, og det er ansvarligt for at dræbe andre. For hver ny zombie vises bliver nødt til at indsamle mønter for at optjene point. Du vinder spillet, jo mere du opretter undead og færre mennesker tilbage på skærmen. I dette spil zombier er de gode fyre!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7410 gange online. Ranking 2247 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 130 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7410 gange
Zombie-Infektion

Julemanden er ikke kun dedikeret til at levere gaver juledag for børn. I dit land har at beskytte mennesker og deres assistenter for invasionen af ​​zombier. Du er bærer af den virus, der forvandler mennesker til de udøde, og du er nødt til at inficere alle hjælpere fra Santa og personer på din vej. Saml mønter som en ekstra måde at tjene point i løbet af spillet. Kast virus og se folk begynder at blive ofre for angrebene og formår at dræbe så mange som muligt inden udgangen af ​​hendes spil.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Zombie-Infektion til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet Zombie-Infektion. Og husk det er et gratis spil kaldet Zombie-Infektion, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil Zombie-Infektion er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Zombie-Infektion, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Zombie-Infektion
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86386 stemmer
Spillet
1227892
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6712 stemmer
Spillet
50195
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3134 stemmer
Spillet
40521
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!