Gratis Spil

jul mode

Spillet om jul

Jul mode

Jul mode Bedømmelse: 4/10

Jul mode spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En af hovedpersonerne i Winx Club-serien vil klæde specielt til jul. Som du kan se, at hun har et stort udvalg af kjoler til vinter og jul tema. Der er nogle beklædningsgenstande, der har de mest typiske jule farver, som rød, hvid eller grøn. Andre er helt anderledes, så du har en masse frihed til at klæde Winx ved den måde, du kan lide. Der er også mange tilbehør og detaljer, som du kan gennemføre outfit for denne karakter. For at spille dette spil, du bare nødt til at trække tøjet på kroppen af den karakter.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8797 gange online. Ranking 2357 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 164 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8797 gange
jul mode

De tegneseriefigurer er klædt specielt når julen kommer. Dette er tilfældet for Winx, der ændrer deres magiske kjoler til andre kostumer med julepynt. Der er også kjoler, der er specielle for vinteren, fordi de har uldfor for varme. Du kan vælge mellem forskellige sokker og kombinere dem med støvler til Winx har ingen kolde for denne tid af året. Dress up spil lader du giver frihed til din fantasi. Nu kan du føle dig som en modedesigner.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet jul mode til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet jul mode. Og husk det er et gratis spil kaldet jul mode, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil jul mode er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet jul mode, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

jul mode
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237215
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52559
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42619
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!