Gratis Spil

forskelle mellem jul scener

Spillet om jul

Forskelle mellem jul scener

Forskelle mellem jul scener Bedømmelse: 4/10

Forskelle mellem jul scener spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den traditionelle spil spot forskellen tilbage igen, denne gang med julen scener. Den måde at styre dette spil er meget simpelt. For at markere en forskel, du bare nødt til at klikke med venstre museknap på det. Men vær forsigtig, fordi hvis det sted, du markerede er forkert, vil du miste et liv (symboliseret ved smileys øverst). Du skal finde alle forskelle komme på under et minut, fordi hvis du tager over spillet vil ende. Træn din synsstyrke og se på alle detaljerne for at finde de elementer, der er forskellige mellem de to billeder.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10245 gange online. Ranking 2115 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 138 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10245 gange
forskelle mellem jul scener

I dette spil er målet at finde fem forskelle mellem to jule billeder, der vises. Du kan vælge mellem 3 forskellige billeder. I den første, du ser Santa Claus med gaver i en skorsten. Den centrale billede viser Julemandens kane, mens den flyver gennem himlen med hans rensdyr. Den sidste af billederne viser en vinter scene, hvor vi ser en by med et klokketårn ved foden af bjerget. Når du er færdig med en, kan du vende tilbage til valg af side.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet forskelle mellem jul scener til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet forskelle mellem jul scener. Og husk det er et gratis spil kaldet forskelle mellem jul scener, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil forskelle mellem jul scener er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet forskelle mellem jul scener, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

forskelle mellem jul scener
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!