Gratis Spil

puslespil af julen bold

Spillet om jul

Puslespil af julen bold

Puslespil af julen bold Bedømmelse: 4/10

Puslespil af julen bold spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil er du nødt til at genopbygge billedet af denne jul bolden. Du skal klikke med venstre museknap for at vælge den del eller samling af dele og trække dem til det rigtige sted. Når jeg forsøger at sætte de rigtige brikker justeres automatisk. Dette puslespil har en noget forhøjet vanskelig, fordi der i alle foto er primært vedrørte hvide og røde farver. Stykkerne er noget lille, men takket være dette puslespil, vil du blive underholdt i et stykke tid. Desuden vil det også tjene til at gøre dig udfylde i julestemning med disse smukke ornamenter.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8480 gange online. Ranking 2724 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 90 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8480 gange
puslespil af julen bold

Balls of juletræer er en stor symbol på denne smukke ferie. Rød er en af ​​de mest karakteristiske farver i julen, og vi kan også se nogle glitter tegninger repræsenterer snefnug. På billedet kan du se den røde bold, der er placeret på snedækket jorden. Normalt en jul bold placeres på en filial af et gran til juletræ er perfekt dekoreret. Din vil være i stand til at fuldføre denne puslespil på kortest mulig tid?

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet puslespil af julen bold til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Jul flash spil kaldet puslespil af julen bold. Og husk det er et gratis spil kaldet puslespil af julen bold, og det er forbundet med Jul. Vores nye spil puslespil af julen bold er et af de bedste spil i Jul kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet puslespil af julen bold, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

puslespil af julen bold
TILBAGE

Jul mest spillede spil

Bolde af farver SPILLE ►

Bolde af farver

5
5 af 10 - 86414 stemmer
Spillet
1237204
gange

Jul spil, hvor du nødt til at ødelægge gruppen af ​​kugler i samme farve på juletræet er ens. Jo større gruppen, jo flere point scorer du med dens ødelæggelse, hvis du får nok point, du har brugt det næste niveau. Du er nødt til at fjerne grupper af kugler med samme farve, og dermed have boldene falde over. Målet er at forsøge at fjerne alle de bolde, du har på skærmen for at flytte til det næste niveau. Prøv at grupper er så store som muligt for at tjene flere poin ...

Puslespil: Mickey Mouse og hans familie SPILLE ►

Puslespil: mickey mouse og hans familie

6
6 af 10 - 6724 stemmer
Spillet
52557
gange

Hvert år Disney familie fejrer jul og billeder er taget alle sammen, i dette spil er du nødt til at genopbygge en af ​​disse sjove familie scener. Dette foto er meget gammel og Mickey Mouse ønsker at beholde det, så du er nødt til at genopbygge det at gøre det se ud, som det oprindeligt var. For at fuldføre det spil, du nødt til at klikke med musen på den brik eller stykker, du ønsker at flytte, ved at bevæge musen sted det på det sted, du mener er rigtigt. Jeg kan huske ...

Butik af Alfer SPILLE ►

Butik af alfer

6
6 af 10 - 3136 stemmer
Spillet
42616
gange

Lige før Jul, Sandet besøg hendes bedste og lærer at bedstes banklån på hendes gavebod er behørig i 10 dage! Hvordan er hun ved at gå at lave US-dollar 10,000 i sådan en kort tid? Ved hjælp af to muntre alfer, Sandet er af på en legetøj-skabelse eventyr, kolorit og der pyntende legetøj for alt af butikkens mest kræsne kunder. Hvis Sandet kan trække det af, Julemanden vil overraske hende med opgraderinger for hendes forretning og tage hende for en vinterkanetur på Juleaften!